Deze lessen kun je volgen bij Sportcentre Westervoort

Mini Kids
Voor de allerkleinsten bieden wij de Mini Kids. hierbij laten wij  kinderen spelenderwijs kennis maken met de grondbeginselen van het (kick)boksen. De groep minikids is geschikt voor kinderen tussen vier en twaalf jaar.  Deze lessen worden begeleid door onze enthousiaste trainers.

House of Champions
House of Champions is een vechtacademy voor A en B vechters, met een langere termijnvisie.  We werken er samen naartoe om een carrière op te zetten of jouw  carrière verder te ontwikkelen.
We zijn onder meer te vinden op podia als Glory en Enfusion. Ook in het buitenland heeft House of Champions naam gemaakt.
Bij ons staat de vechter als persoon en zijn ontwikkeling centraal. Je wordt dan ook professioneel ondersteund door onze ervaren trainers.

Bokszaktrainig 

Voor kracht en conditie is er voor iedere leeftijdscategorie bokszak lessen 

Voor de ouders
Wil je zelf ook lekker bewegen? Maar heb je niet zoveel tijd? Tijdens de kinderlessen bieden wij ook bokszak- of techniektraining aan voor ouders. Uiteraard bieden we ook op andere tijden trainingen aan voor volwassenen.

De Senior sporter
Bij voldoende animo bieden wij bokszak- of techniektraining aan voor de 60-plusser. Ook op individueel niveau bieden wij mogelijkheden voor de wat oudere sporter om lekker te blijven bewegen en meedoen.
Personal Training
Bij Personal Training sta jij met je persoonlijke, doelen wensen en mogelijkheden centraal. De focus ligt hierbij vooral op mogelijkheden en wensen. We zullen samen haalbare doelen stellen en toewerken naar jouw gewenste resultaat. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van interval training, conditietraining of fitness onder begeleiding van jouw trainer.

Gehandicapten Sport (G- Sport)
Sportcentre Westervoort is een wat kleinere sportschool waar iedereen je nog bij naam kent. Dit maakt het mogelijk om naar de mens als individu te kijken en zo een passend aanbod te bieden op ieders niveau van functioneren. De visie en missie van het bedrijf is dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zo ook voor de G-sporter. Bij Sportcentre Westervoort kun je dan ook terecht wanneer je in het bezit bent voor een persoonsgebonden budget voor sport.