Sportcentre Westervoort

Sportcentre Westervoort is een kleinschalige sportschool waar iedereen je nog bij naam kent. Dit maakt het mogelijk om naar jou als individu te kijken en zo een passend aanbod te bieden op ieders niveau. De visie en missie van het bedrijf is dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Jong, al wat ouder, recreant of wedstrijdvechter.
Bij Sportcentre westervoort bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Op zowel wedstrijdniveau als op recreatie gebied. Onze wedstrijdvechters zwaaien de vlag onder House of Champions en onze recreanten varen onder de vlag van Team Roberto

Team Roberto

Team Roberto is verantwoordelijk voor de recreatieve tak van de sport.

House of Champions

House of Champions is onderdeel van Sportcentre Westervoort, die verantwoordelijk is voor onze wedstrijdvechters. Samen met trainer Joshua, werken wij naar het opzetten van jouw carriere en deze verder te ontwikkelen. House of Champions is onder andere te vinden op zowel grote podia als Glory en Enfusion, als in het buitenland. Hierbij worden (buitenlandse) vechters volledige meegenomen in de sport onder begeleiding van Joshua. 

Bij ons staat de vechter als persoon en zijn ontwikkeling centraal. Je wordt dan ook professioneel ondersteund door onze ervaren trainers.