Trainers 2022Roberto van Osch

Roberto van Osch

Eigenaar, Trainer Team Roberto

Roberto van Osch is de eigenaar van Sportcentre Westervoort, Team Roberto en House of Champions. Roberto is al jaren een begrip in Gelderland. Hij heeft naam weten te maken als vechter, kickbokser en als trainer. Roberto begon zijn carrière met kickboksen in Arnhem. Daarna vond hij de weg naar de hoofdstad Amsterdam, om te trainen bij onder andere de grote legende Lucien Carbin en andere grote namen als Rob Kaman, Glenn Wijngart en Gilbert Yvel. Naast het kickboksen heeft hij passie voor Shaolin Kempo bij trainer Tundo (6de Dan). Hij behaalde de titel open Europees kampioen. Een andere passie van Roberto is wielrennen. Als een echte sportman wilde hij overal de beste in zijn. Inmiddels is hij al jaren actief als trainer. In samenwerking met zijn zoon, Joshua van Osch, heeft Roberto House of Champions opgericht. Dit is de wedstrijd tak van zijn sportschool. Met dit team behalen zij mooie resultaten op zowel nationaal als internationaal niveau. Roberto heeft het trainen van diverse vechters, ook helemaal zijn draai gevonden in andere takken van sport, zoals de G-Sport. Daarnaast biedt hij ondersteuning met personal training in andere takken van sport, zoals karting of darten. Ook biedt Roberto ondersteuning bij herstel na revalidatie. “Ik maak graag mensen fit en hoop zo bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven”.

Joshua van Osch

Joshua van Osch

Trainer, management House of Champions

De kickboks carrière van Joshua kende een vroege start. Als kind was hij vaak onderweg met zijn vader, Roberto. Hij beoefende evenals zijn vader Shaolin Kempo en sleepte de titel Nederlands kampioen in de wacht. Hij groeide door in het kickboksen, lesgeven en behaalde goede resultaten bij wedstrijden. In loop der jaren heeft hij zijn strepen behaald in de kickboks wereld. Tegenwoordig houdt Joshua zich bezig met het trainen van de jeugd en vechters op wedstrijdniveau. “Zij zijn de toekomst” aldus Joshua. “Het is mijn doelstelling om altijd het hoogst haalbare te bereiken. Dit geldt voor mij als trainer en als sporter."

Chris van Venrooij

Chris van Venrooij

Trainer House of Champions

Over Trainer Chris van Venrooij is nu een jaar actief bij House of Champions, waarbij Chris helemaal op zijn plek zit binnen het team. In 2021 hebben de trainers mooie resultaten behaald. Voor 2022 is het streven om dit door te zetten op verschillende grote evenementen. Chris streeft ernaar om vechters te motiveren en trainen tot kampioenen, zowel de jeugd als wedstrijdvechters. Naast een goede trainer is Chris ook een goede vechter. Hij heeft lang meegedraaid aan de top van de kickboks wereld. Chris behaalde veel winst en titels en is 5voudig kampioen op zowel nationaal en internationaal niveau. Chris van Venrooij staat ook wel bekend als “de turbo tank”.Hij zou er alles aan doen om zijn technieken door te geven aan de volgende generatie en zijn pupillen. Een top trainer en goede aanwinst voor de team.

Leroy Kaestner

Leroy Kaestner

Trainer House of Champions

Over Met de binnenkomst van trainer Leroy Kaestner is het team compleet. Met zijn ervaring als vechter kan hij de vechters bij House of Champions zeker begeleiden naar de top. Ook Leroy heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van House of Champions. In eerste instantie was Leroy een toevoeging aan het team voor versterking tijdens de trainingen van onze vechters. Daarna bleek Leroy een waardevolle aanvulling voor House of Champions waarbij hij graag zijn kennis deelt en een belangrijke schakel is gebleken voor het behalen van goede resultaten. Ook als prof vechter heeft Leroy Kaestner laten zien dat hij behoorde tot de top van de wereld. Hij heeft tegen grote namen gestaan zoals Albert Kraus, Souwer, Holzken, Murthel Groenhart, Andy Ristie en nog vele andere. Leroy heeft vele titels behaald en was kampioen in Tokio bij de K1 Max.