Roberto van Osch

Home / Roberto van Osch

Roberto van Osch

Team Roberto is al 10 jaar lang een groot begrip in Gelderland. Eigenaar Roberto van Osch heeft in het verleden zeker zijn naam gemaakt zowel als vechter, kickbokser en als trainer.

Hij is begonnen met kickboksen in Arnhem maar al gauw heeft hij de stap gemaakt naar Amsterdam, onder andere bij de grote legende Lucien Carbin, die ook lang in de top heeft meegedraaid. Met om hem heen grote namen als Rob Kaman, Glenn Wijngart en Gilbert Yvel.

Naast het kickboksen had hij de passie voor Shaolin Kempo bij trainer Tundo (6de Dan) en werd hij open Europees kampioen. Een andere passie van Roberto is wielrennen. Als een echte sportman wilde hij overal de beste in zijn.

Inmiddels is hij meer dan 10 jaar actief als trainer. Zijn twee zonen Joshua en Joey van Osch hebben dezelfde passie en staan ook  altijd klaar voor hun vader. Team Roberto zal altijd blijven maar het is tijd om mee te gaan met de toppers. Daarom is nu House of Champions opgericht en heeft Roberto samen met Joshua van Osch en Danny Hoving een mooi team opgebouwd.

Op dit moment geeft Roberto Personal Training, traint hij wedstrijdvechters, ondersteunt bij revalidatie training*, geeft hij bokszaktraining, traint en begeleidt hij diverse leden met chronische ziekte/beperkingen.

*voor meer informatie neem contact op.

 

 

Wonderbaarlijk herstel door kickboksen

Enthousiaste training met Giovanni