Roberto van Osch

Home / Roberto van Osch

Roberto van Osch

Team Roberto is al 10 jaar lang een begrip in Gelderland. Eigenaar Roberto van Osch heeft in het verleden  zijn naam waar gemaakt zowel als vechter, kickbokser en als trainer.

Hij is begonnen met kickboksen in Arnhem maar al gauw heeft hij de stap gemaakt naar Amsterdam, om te trainen bij onder andere de grote legende Lucien Carbin met om hem heen grote namen als Rob Kaman, Glenn Wijngart en Gilbert Yvel.

Naast het kickboksen had hij de passie voor Shaolin Kempo bij trainer Tundo (6de Dan) en werd hij open Europees kampioen. Een andere passie van Roberto is wielrennen. Als een echte sportman wilde hij overal de beste in zijn.

Inmiddels is hij meer dan 10 jaar actief als trainer. Zijn twee zonen Joshua en Joey van Osch hebben dezelfde passie en staan ook  altijd klaar voor hun vader. Roberto heeft samen met zijn zoon Joshua van Osch House of Champions opgericht. Joshua van Osch heeft hier een mooi team opgebouwd.

Op dit moment geeft Roberto Personal Training, traint hij wedstrijdvechters, ondersteunt bij revalidatie training*, geeft hij bokszaktraining, traint en begeleidt hij diverse leden met chronische ziekte/beperkingen.

*voor meer informatie neem contact op.